Общи въпроси

Много е лесно и удобно! Вижте нашият график на часовете и си изберете подходящ за вас. След което може да се запишете ONLINE или да заповядате направо на място в нашата залата, както и да се свържете с нас по e-mail или gsm, изписани в Контакти.

Във всички групи за начинаещи се отделя много голямо внимание за полагането на основните стъпки,движения и детайли на танцуването, и затова курсовете са напълно подходящи за хора, които не са танцували преди.

Най-удобни са леките спортни обувки – маратонки. За дамите НЕ препоръчваме обувки с ток, освен ако не са специални обувки за танци. Също така молим танцуващите да носят отделен чифт чисти обувки за танцуване в залите.

За нас е важното да се чувствате комфортно, затова ние препоръчваме леки – спортни  дрехи.

Всяка група започва от ниво Начинаещи и преминава към средно и напреднало ниво. Можете да идвате на танци докато ви харесва, а ние винаги ще имаме нови движения за вас 🙂

В танците няма дискриминация и всеки може да се включи – важното е желанието да танцувате и да се забавлявате 🙂

Залата ни е разположена на много комуникативно място в Студентски град. За да се ориентирате как да стигнете до нас, отидете в раздел Контакти. Паркирането пред залата е свободно. Няма платени зони.

Разбира се, освен уроците в група предлагаме и индивидуални уроци. Повече информация относно предимствата на индивидуалния урок и начините на провеждане можете да видите тук.

*Ако имате допълнителни въпроси се свържете с нас: Контакти

Social Media Integration by Acurax Wordpress Developers
Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram