За нас

Ние сме Танцов клуб „Луди Млади”-гр. София, който се сформира за пръв път през септември 2014 г., като през 2015-та получава официално името си. Негови ръководители и основатели са Илона Христова и Антонио Иванов.

ТАНЦУВАМЕ и ЛУДУВАМЕ в Sport Center 7/8 – Студентски град. Нашата залата се намира в гр. София, жк. Студентски град, ул.“ Атанас Иширков “ 11 / на гърба на Еконт/, партерен етаж.

Ние вярваме, че чрез българския танц ще Ви помогнем да се разтоварите заедно с нас от напрегнатото ежедневие, да влезете във форма след празничните почивни дни, да разпускате в тежките сесии или просто да се забавлявате, да срещнете нови приятели .

Ние се грижим за своите клиенти, като им предоставяме висококачествена танцова услуга, защото ценим доверието, което ни гласувате и всеки ден полагаме старание да го оправдаем.

Ние имаме смелостта да се изправим пред предизвикателството да спечелим сърцата на подрастващото поколение българи, а именно децата и младите хора, чрез които българската култура, бит и традиции могат да бъдат съхранени и да пребъдат.

Ние обичаме това, което правим, защото го правим с цялата си любов към България и българския танц.

Ако сте готови да отворите очите си за дълговечната красота на българския фолклор, ако имате любопитството да усетите аромата му и смелостта да проникнете в дълбините му, ние ще бъдем с Вас.

Танцов клуб „Луди Млади“ – Нека овладеем танца заедно!

Social Network Integration by Acurax Social Media Branding Company
Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram